Gør eftermiddagstiden i lænestolen ekstra magelig med disse 5 tips

Det er skønt, når man en gang imellem har en hel eftermiddag, hvor man slet ikke skal noget og altså bare kan lade hovedet slappe af og gøre, hvad man har lyst til. Hvis man gerne vil udnytte denne tid på en meget hyggelig og afslappende måde, skal man da sætte sig i sin dejlige lænestol og få tiden til at gå. Så få her nogle tips til at gøre denne særlige eftermiddagstid i lænestolen ekstra magelig.

Allervigtigst: En god stol - eventuelt med rygpude

Hvis man gerne vil nyde en dejlig og rolig eftermiddag i lænestolen, så skal man jo først og fremmest have sig en rigtig god lænestol. Det er perfekt, hvis man allerede har en, som man sidder godt i, men ellers på man på jagt efter en. Et bud kunne eksempelvis være den komfortable og smarte Petra stol, som man i hvert fald vil kunne sidde rigtig godt i. Men ellers er der også mange andre bud på dejlige lænestole.

Og hvis gerne lige vil gøre sin siddeplads ekstra god, så kan man supplere med en god rygpude - men det er kun, hvis man lige synes, at der er behov for det.

Et dejligt tæppe så man kan pakke sig ind

Hvis man gerne vil hygge sig rigtig godt og grundigt, når man sidder i lænestolen, så kan man også hente et tæppe, så man rigtig kan pakke sig ind. Når man er pakket ind i et tæppe, en dyne eller den slags, så giver det helt automatisk en dejlig varm og afslappende følelse, som næsten må være et must, når man skal sidde i lænestolen og slappe af i et par timer.

En kop kaffe eller te i hånden

Det vil selvfølgelig også være rigtig lækkert med lidt godt til ganen, når man nu skal sidde i noget tid og slappe af. Her er der rigtig mange, der nok foretrækker en kop kaffe eller noget te, men det kunne også sagtens være et glas vin eller en øl, hvis man er mere til den slags. Man skal egentlig bare vælge noget, som lige gør, at man kommer til at få det lidt bedre, og som lige sætter prikken over i'et i forhold til at have en skøn og afslappende eftermiddag.

Lidt læsestof eller en kryds og tværs

Synes man ikke lige, at man kan bruge et par timer på bare at sidde og kigge ud i luften og tage en tår af sin kaffe eller øl en gang imellem, så kan man også tage lidt underholdning med i lænestolen. Det skal helst ikke være en telefon eller lignende forstyrrende elementer, men vælg derimod en bog, et kryds og tværs hæfte, en sudoku eller den slags, som man kan sidde og hygge sig med i sit eget tempo.

De fleste, der sætter tid af til den slags analoge beskæftigelser, får også rigtig meget ud af det, fordi det netop er meget rolige aktiviteter, hvor det hele foregår i det tempo, som man selv sætter.

Noget hyggeligt baggrundsmusik

Hvis man ikke er typen, der bliver alt for distraheret eller påvirket af at høre musik, så kan det til slut lige sætte prikken over i'et, hvis man har noget dejlig musik til at køre i baggrunden. At høre musik skaber nemlig også en bestemt stemning, alt afhængig af hvad man sætter på, så man kan på den måde bruge musikken til at hensætte eftermiddagen i lænestolen til den stemning, man gerne vil have. Det kunne eksempelvis være noget jazz eller klassisk musik, så man stadig kan koncentrere sig om sin bog eller kryds og tværs.

Menu
Top